Verzending & Retour
Versie: 10 maart 2023

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

België: Bestellingen die voor 15:00 uur geplaatst worden ontvang je meestal al de volgende werkdag, maar de algemene leveringstermijn voor België bedraagt 1 tot 3 werkdagen.

Nederland, Luxemburg of Frankrijk: leveringstermijn bedraagt 5 tot 10 werkdagen.  

Laten leveren of zelf afhalen bij ons in de winkel?

Doordat we reeds sinds 1976 jaar een fysieke winkel hebben, kan je ervoor kiezen om je bestellingen af te halen in onze winkel.
Vanzelfsprekend worden bij afhaling geen transportkosten gerekend en kan je van de gelegenheid gebruik maken om een kijkje te nemen in onze voetbalwinkel!
Uiteraard kan je er voor kiezen om je bestelling te laten leveren.

Gratis levering in België vanaf € 100 euro, 

In samenwerking met Bpost leveren we in gans België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. 

Als je de bestelling plaatst met adres in België voor 15u00, dan wordt jouw bestelling meestal de volgende werkdag al geleverd, maar de algemene leveringstermijn voor België bedraagt 1 tot 3 werkdagen.

Internationale levering gratis in Nederland, Luxemburg en Frankrijk vanaf € 250

Als je de bestelling plaatst met adres in Nederland, Luxemburg of Frankrijk dan bedraagt de algemene leveringstermijn 5 tot 10 werkdagen.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Je kunt je bestelling volgen! Nadat we je bestelling ingepakt hebben en deze bezorgd hebben bij onze partner Bpost ontvang je een Track & Trace code waarmee je de status van je bestelling kunt volgen via http://track.bpost.be/.

Hoeveel kost een verzending?

België
Bedrag > 100 euro: gratis verzending
Bedrag < 100 euro: 6 euro

Voor België zijn bestellingen vanaf 100 euro vrij van verzendkosten. Wanneer de bestelling minder dan 100 euro bedraagt, bedraagt de verzendkost 6 euro.

Nederland, Luxemburg, Frankrijk
Bedrag > 250 euro: gratis verzending
Bedrag < 250 euro: 15 euro

Voor Nederland, Luxemburg en Frankrijk zijn bestellingen vanaf 250 euro vrij van verzendkosten. Wanneer de bestelling minder dan 250 euro bedraagt, bedraagt de verzendkost 15 euro.

Waar bevindt de winkel/afhaalpunt zich?

Onze winkel bevindt zich in het centrum van Herselt, Dorp 121. Er is een ingang en parkeermogelijkheid aan de straatkant. Aan de achterzijde van onze winkel is er een private parking gelegen, ook langs daar is er een ingang van onze winkel. 

Onze openingsuren zijn: 
Maandag                                11u-19u
Dinsdag tem vrijdag               09u-19u
Zaterdag                                 09u-18u
Zondag                                   10u-14u
Feestdagen                             Gesloten
 

Rechtstreekse levering uit onze eigen stock.

De meeste producten van ons online assortiment worden uit onze eigen stock geleverd. We hebben dus een perfect zicht op de actuele stock, zo kunnen we je bestelling snel bij je thuis leveren. Sommige producten houden we niet op voorraad, deze bestellen we bij onze leveranciers na het ontvangen van jouw bestelling. De levering kan dan iets langer duren, hier wordt je op tijd voor verwittigd tijdens het bestelproces.


Retourneren

1. 14 dagen herroepingsrecht

Als je goederen bij ons koopt, heb je gedurende 14 dagen vanaf de levering het recht om te beslissen dat je de goederen niet wil houden. We willen uiteraard dat je 100% tevreden bent met ons product of dienst! Daarom kan je de bestelling zonder betaling van een boete en zonder reden terugsturen (kosten voor deze retourverzending zijn altijd voor eigen rekening).

(**) 2. Uitzonderingen

Wanneer je gepersonaliseerde goederen aankoopt valt de herroepingsrecht weg. Gepersonaliseerde producten kunnen dus niet geretourneerd worden. Zorg dus bij het personaliseren van producten dat je zeker bent van het model & de correcte maat.

Terugsturen is onmogelijk bij 
- artikelen met een houdbaarheidsdatum, 
- artikelen waarbij de hygiënische verpakking of bescherming werd geopend, verwijderd of beschadigd 
- artikelen waarbij werd gewaarschuwd dat uw artikel niet te retourneren is. Artikelen in solden worden niet geretourneerd.

 

3. Bestelling retourneren

Je kan je bestelling terugsturen** zonder reden binnen de 14 dagen. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen dus voor jouw rekening. Je kan de bestelling ook afgeven in onze fysieke winkel te Dorp 121, 2230 Herselt. Via een retourformulier die bij de bestelling steekt leggen we je uit hoe je jouw bestelling het best terugstuurt.


MODELFORMULIER VOOR HERROEPING

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)  -
Aangetekend per post ter attentie van  Publi-Sport, Dorp 121 – 2230 Herselt, 
Of via email aan publi.sport1@telenet.be 

 

  - Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*)

  - Besteld op (*)/Ontvangen op (*)

  - Naam/Namen consument(en)

  - Postadres consument(en)

  - E-mailadres consument(en)

  - Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

  - Datum

  (*) Doorhalen wat niet van toepassing is."

 

4. Originele verpakking

Tijdens de eerste 14 dagen na de levering verwachten we dat je zorgvuldig omgaat met de bestelling en de verpakking. Als je de goederen nog wil kunnen terugsturen zoals hierboven omschreven, mag je ze enkel in die mate uitpakken of gebruiken als nodig is om te kunnen beoordelen of je het goed wenst te behouden. Teruggestuurde goederen mogen gepast zijn, maar mogen niet gebruikt zijn. Als je de goederen terugstuurt, moet dit indien mogelijk gebeuren samen met de originele verpakking, met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking en rekening houdende met onze instructies hieronder. Wij kijken de artikelen zorgvuldig na bij ontvangst.

5. Via post/koerier of fysieke winkel

Je kan je retourpakket retourneren via de post of een koerier. Of deze zelf binnen brengen bij ons in de winkel tijdens onze ruime openingsuren.

6. Terugbetaling binnen de 5 werkdagen

Binnen de 5 werkdagen nadat we je bestelling teruggekregen hebben of hebt aangegeven dat je wil afzien van de overeenkomst, betalen we je de volledige aankoopprijs (excl. gemaakte transportkosten) terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je hebt betaald. Het kan zijn dat we je nog een mailtje sturen met de vraag van bevestiging van je IBAN nummer. Dit geldt ook wanneer je de goederen in onze winkel afgeeft.

Vragen?

Heb je nog vragen? Stuur ons een via publi.sport1@telenet.be of vraag het ons telefonisch!